Salvador Riba

Artista de Barcelona que abans de ser artista vas ser àrbit de hoquei, guarda forestal,camarer de bodes i banquets o guia d´escalada entre d´altres...!!!

 

S´ha format principalment entre Toulouse i Barcelona, en dança i clown però principalment en circ (tècnica de verticals a l´escola Lido amb Pascal)i teatre (escola nternacional de teatre Berti Tobias, pedagogia Jacques Lecoq, Barcelona).

 

L´any 2014 funda la seva pròpia companyia “Mr Spark”, companyia de teatre físic-circ. També el mateix any es decideix a fer la seva primera residència artísitica, amb la direcció d´Anthony Mathieu i crear el seu segon espectacle “El Misteri de l´Interior”.

Mr Spark

Mr Spark es una companyia de circ i teatre de carRer contemporània..que què vol dir això???

 

Que és una companyia que canvia els patrons antics de formats d´espectacle de carrer per poder oferir espectacles més rics en personatges i història, introduïnt la técnica (ja sigui de circ, de clown, de dança o de maniplació d´objectes) i la participació del públic (element essencial en els espectacles de carrer )al servei d´aquesta història i d´aquest personatge.

 

© All Rights Reserved.